Jokova Oy on 26 vuotta toiminut, Juha ja Annimari Rinteen perustama perheyritys. Nyt logistiikka-yritys toimii jo toisessa polvessa, sillä heidän tyttärensä Mira Röynä työskentelee toimiston puolella hallinnon tehtävissä.

Yrityksemme perusta on ammattitaitoiset kuljettajat, jotka takaavat, että kuljetukset ovat turvallisesti ja varmasti perillä.

 Ammattitaitoiset ja motivoituneet kuljettajat ovat koko toiminnan perusta. Meillä on hyvä porukka, jolla on vankka kokemus sekä mahtava yhteishenki. Se näkyy myös ulospäin, joten olemme onnistuneet saamaan palvelukseemme myös hyvin uusia kuljettajia tarvittaessa. Kuljettajien ammattitaito ja koulutus on meillä arvossaan; Juha oli aikanaan Tredussa kuljetus- ja logistiikkapuolen kouluttajana, ja meillä on koulutuspuolen yrityskin, minkä kautta onnistuu kaikkien korttiluokkien ja ammattipätevyyksien opetus, kertoo Annimari.

Jokova Oy, onkin varma, luotettava ja vastuullinen logistiikka-alan yritys. Yritys on Skal Ry:n jäsenyhdistys, sekä kansanedustajan kummiyritys.

Jos haluat lukea yllä lainatun tekstin kokonaan, pääset lukemaan sen tästä!https://roadstars.mercedes-benz.com/fi_FI/magazine/2019/october/Jokova-25-years-in-the-transport-professional-and-motivated-drivers-are-the-basis-of-our-business.html?utm_source=MarketingCloud&utm_medium=Email&utm_campaign=Mercedes-Benz+Trucks+uutiskirje+Vuoden+kuorma-auto&utm_content=Jokova_BTN&subscriber_key=0030Y0000131W97QAE