Tammi- ja helmikuun kuulumisia..

Vuoden vaihteen jälkeen on ollut paljon ohjelmaa! Tammikuussa oli perinteinen Sisä-Suomen Kuljetusyrittäjien seminaari Tallinnassa, johon yrityksestämme osallistui Annimari ja Juha. Lisäksi Annimari aloitti Skal Suoritealat Sisä-Suomi RY:n rahastonhoitajana ja sihteerinä, kauan toimineen Pia Vuoren siirtyessä muihin tehtäviin.

Mira puolestaan oli tammi-helmikuun vaihteessa Sisä-Suomen nuorten kuljetusyrittäjien matkalla Ruotsissa, Göteborgissa, jossa he kävivät tutustumassa miten Volvon kuorma-autoja rakennetaan. Kiitos vielä järjestäjille ja mukana olleille!

Volvon tehdasvierailun yhteydessä kerittiin käväisemään myös Volvo museossa!

Helmikuun 17. päivä oli Skal Suoritealojen Sisä-Suomi ry:n kevätkokous, jossa oli paikalla entinen sihteeri ja rahastonhoitaja Pia Vuori. Lisäksi kokouksessa oli vieraana Suoritealojen puheenjohtaja Harri Sandell, joka on myös ehdolla Skal Ry:n puheenjohtajaksi. Uusi puheenjohtaja valitaan kesäkuussa Turussa.

Ettei koko alkuvuosi olisi vain yhteisen hyvän ja etujärjestön kanssa toimimista, yrityksellemme tuli kaksi uutta linjaa. Nämä kuvan kaunokaiset voit bongata Tampereen alueella.